Geschreven door: Dennis Hofs

 

Het SenSeeAct platform bevat een vragenlijstensysteem waarmee je, als onderzoeker of zorgprofessional, elke vragenlijst die je wilt, volgens een bepaald rooster, naar je eindgebruikers kunt sturen. Dit veelzijdige systeem kan gebruikt worden in vrijwel elk scenario met vragenlijsten, zoals de Experience Sampling Methode.

 

Hoe kan je dit gebruiken?

We hebben net een nieuwe webinterface gelanceerd waar je je eigen vragenlijsten en roosters kunt ontwerpen. Dit werkt samen met onze smartphone app waar je eindgebruikers de vragen kunnen beantwoorden, en waar ze een melding krijgen wanneer er een nieuwe vragenlijst voor ze klaar staat. De antwoorden worden veilig opgeslagen in het backend en je kunt op elke moment de data downloaden in ‘Mijn SenSeeAct’.

Je kunt het vragenlijstensysteem al gebruiken met je eigen installatie van onze open-source backend in combinatie met onze gratis smartphone app. Met deze optie blijf je volledig eigenaar van de data. Als je niet de vaardigheden of middelen hebt om je eigen backend te onderhouden, dan bieden wij ook hosting op onze servers aan.

Er zijn ook meer geavanceerde mogelijkheden. Het vragenlijstensysteem kan naadloos geïntegreerd worden in op maat gebouwde apps en webportals van ons platform. Hier zijn een paar opties:

  • Vragenlijsten combineren met andere modules zoals metingen van sensoren en wearables, of video-oefeningen.
  • De vragenlijsten inroosteren volgens algoritmes op basis van gebeurtenissen.
  • De vragenlijstdata tonen in aangepaste weergaven met aggregatie of integratie met andere data.
  • De vragenlijsten integreren in gesprekken met een virtuele agent.
  • Coaching of interventies bieden op basis van de gegeven antwoorden.

Wil jij hier meer over te weten komen? Bekijk onze instructievideo of neem contact met ons op!

20240806_senseeact-questionnaires
FOTO ERIC BRINKHORST

Dennis Hofs

E-mail: d.hofs@rrd.nl

Tel.: 088 087 5763